Nood aan een fiscale specialist binnen handbereik?

Onze specialisten btw, vennootschapsbelasting en internationale tewerkstelling staan voor u klaar om een correct en duidelijk antwoord te bieden op de fiscale vragen waarmee u geconfronteerd wordt.

Venn. B.

Directe belastingen

Minstens eenmaal per jaar worden ondernemingen geconfronteerd met de vennootschapsbelasting. Frequente wijzigingen in de wetgeving en administratieve richtlijnen moeten van nabij opgevolgd worden om opportuniteiten en risico's voor uw onderneming te identificeren!

Of vraag om

BTW

Indirecte belastingen

Alle handelstransacties vallen principieel binnen het toepassingsgebied van de btw. Ondernemingen moeten er op toezien dat de juiste btw-behandeling wordt toegepast op inkomende en uitgaande transacties om boetes en interesten te vermijden.

Of vraag om

GMS

Global Mobility Services

Stelt uw onderneming mensen te werk in het buitenland? Of werken er expats in uw onderneming? Zo ja, dient uw onderneming rekening te houden met binnenlandse en buitenlandse verplichtingen en andere aspecten op het vlak van belastingen, arbeidsrecht en sociale zekerheid!

Of vraag om

Over taxoncall

taxoncall is een laagdrempelige assistentieformule op maat van interne finance en tax professionals binnen een onderneming. Onze specialisten btw, vennootschapsbelasting en internationale tewerkstelling staan voor u klaar om uw fiscale vraagstukken te analyseren. Wij streven steeds naar correcte en praktisch werkbare oplossingen die rekening houden met de context van uw onderneming. Door het Crowe Global netwerk, kan taxoncall ook assisteren met fiscale vraagstukken met een lokale, maar ook internationale dimensie

Onze specialisten btw, vennootschapsbelasting en internationale tewerkstelling hebben ruime ervaring in vooraanstaande fiscale advieskantoren in België. In eerste instantie streven we ernaar om u een correct en duidelijk antwoord te bieden via telefoon. Op uw verzoek kunnen wij vanzelfsprekend een schriftelijk advies bezorgen of kunnen wij in contact treden met de fiscale administratie in België.

taxoncall is een abonnementsformule. Door onze unieke aanpak kunnen wij onze abonnees competitieve en vaste erelonen op maandbasis aanbieden. Contacteer ons voor een voorstel van dienstverlening op maat.

Smart decisions. Lasting value.

Taxoncall is een dienst van Crowe

Crowe is een internationaal netwerk van accounting en consultancy kantoren in 130 landen wereldwijd. Crowe is op globaal niveau geranschikt als het achtste grootste professionele netwerk met 35.000 audit, tax, risk and advisory medewerkers.

Crowe streeft naar het ontwikkelen en onderhouden van structurele relaties met haar klanten en neemt steeds de noden van de klant als vertrekpunt van haar diensten. Door middel van haar geïntegreerde globale netwerk van kantoren en 35.000 medewerkers met een brede en grondige kennis van de lokale markten, kan Crowe op consistente basis kwalitatieve diensten verstrekken voor een divers clienteel, waar ook ter wereld.

Voor meer informatie over Crowe, bezoek ons op onze globale website www.crowe.com/global of onze Belgische website www.crowe.com/be/spark .

Is taxoncall iets voor u of uw onderneming? We bezorgen u graag meer informatie!

Onze meerwaarde

Efficiëntie – Vragen kunnen gesteld worden via telefoon of e-mail. Alle vragen worden in eerste instantie telefonisch beantwoord. Indien zou blijken dat bijkomende assistentie vereist is (bv. een schriftelijk advies, contacten met de fiscale administratie(s), enz.) zullen we in samenspraak de vervolgstappen bespreken en bepalen.

Gespecialiseerde kennis en ervaring – Ons team van fiscale experten btw, vennootschapsbelasting en internationale mobiliteit heeft ruime ervaring in vooraanstaande Belgische advieskantoren en beschikken gezamelijk over meer dan 75 jaren ervaring in fiscale adviesverlening.

Lokale expertise, internationaal bereik – Door middel van het wereldwijd vertakte Crowe Global netwerk, kan taxoncall uw onderneming ondersteunen met fiscale vragen met een lokale alsook een internationale dimensie.

Nieuwsflashes en tax alerts – Als abonnee van taxoncall ontvangt u onze nieuwsflashes and tax alerts automatisch. Dit stelt u in staat om de meest relevante veranderingen in de fiscale wetgeving te volgen.

Onze experten

Sofie
Global Mobility Services
Peter
Indirecte Belasting (BTW)
Christel
Vennootschapsbelasting

Contacteer ons

Stel hieronder uw vraag! Wij koppelen binnen de 2 werkdagen terug!

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.